Beduiner blir tiltalt for å sette liv i fare

  Natt til 31. desember 2008 ble en kraftlinje veltet innover riksvei 79 i Galilea. Dette medførte at en lastebil veltet, og ungdommene som forårsaket ulykken fortsatte med å kaste steiner mot kjøretøyet. En kvinne som var passasjer i lastebilen ble skadet. Om kort tid vil ni arabiske beduiner ble tiltalt for å sette menneskeliv i […]

  Natt til 31. desember 2008 ble en kraftlinje veltet innover riksvei 79 i Galilea. Dette medførte at en lastebil veltet, og ungdommene som forårsaket ulykken fortsatte med å kaste steiner mot kjøretøyet. En kvinne som var passasjer i lastebilen ble skadet. Om kort tid vil ni arabiske beduiner ble tiltalt for å sette menneskeliv i fare langs en transportrute, en forbrytelse som har strafferamme på 20 års fengsel. Påtalemyndighetene har ikke funnet tilstrekkelige beviser som gir grunnlag for å tiltale ungdommene for nasjonalistisk motivert vold (terror), siden riksveien blir brukt både av arabere og jøder. Hærverket og steinkastingen skjedde under Israels offensiv mot Hamas-regimet på Gaza-stripen.

  Forrige artikkelSyria vil ikke revidere fredsinitiativ
  Neste artikkelBrillanerDuo kommer til Gardermoen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.