Ba paven fordømme Irans trusler

  Israels statsminister Benjamin Netanyahu oppfordret torsdag pave Benedict XVI til å fordømme de anti-israelske erklæringene til Irans president Mahmoud Ahmadinejad. – Jeg ba ham, som en moralsk leder, å uttale seg tydelig og jevnlig mot erklæringene som kommer fra Iran om deres ødeleggelsesplaner for Israel, sa Netanyahu etter møtet med paven i Nasaret. Statsministeren understreket […]

  Israels statsminister Benjamin Netanyahu oppfordret torsdag pave Benedict XVI til å fordømme de anti-israelske erklæringene til Irans president Mahmoud Ahmadinejad. – Jeg ba ham, som en moralsk leder, å uttale seg tydelig og jevnlig mot erklæringene som kommer fra Iran om deres ødeleggelsesplaner for Israel, sa Netanyahu etter møtet med paven i Nasaret. Statsministeren understreket at Israel ønsker fred med palestinerne, men bare den fred som gir sikkerhet. – Vi ønsker ikke å dominere et annet folk, men vi ønsker heller ikke at en terrorstat støttet av Iran skal vokse frem ved siden av oss og sette Israels trygghet i fare, sa Netanyahu.

  Forrige artikkelBrillanerDuo kommer til Gardermoen
  Neste artikkelHøyresiden advarer Netanyahu
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.