Netanyahu vil foreslå nytt veikart

  Det er lite sannsynlig at statsminister Benjamin Netanyahu erklærer støtte til opprettelsen av en palestinsk stat når han besøker president Barack Obama i morgen. Det sier en medarbeider av Netanyahu til Ha’aretz. Det er ventet at Netanyahu vil foreslå å sette opp forhandlingsgrupper som kan lage utkast til et nytt veikart for fredsprosessen med palestinerne […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  Det er lite sannsynlig at statsminister Benjamin Netanyahu erklærer støtte til opprettelsen av en palestinsk stat når han besøker president Barack Obama i morgen. Det sier en medarbeider av Netanyahu til Ha’aretz. Det er ventet at Netanyahu vil foreslå å sette opp forhandlingsgrupper som kan lage utkast til et nytt veikart for fredsprosessen med palestinerne og en ny strategi overfor Iran. Signaler fra Jerusalem tyder også på at Israel ønsker å involvere moderate arabiske land tettere i fredsprosessen.

  Forrige artikkelJødiske profeters graver i Irak
  Neste artikkelBankene kan ikke sette noen på gata
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -