Mossad: Iran vil ha atombombe klar i 2014

  Mossad-sjef Meir Dagan mener Iran vil ha sitt første atomstridshode klar til bruk i 2014 dersom utviklingen fortsetter som i dag. – Det internasjonale samfunnet må håndheve sine økonomiske sanksjoner og fortsette denne politikken, sa Dagan til Knessets utenriks- og forsvarskomite tirsdag. Dagan tror ikke opprørene i Teheran vil føre til noe regimeskifte i Iran, […]

  Mossad-sjef Meir Dagan mener Iran vil ha sitt første atomstridshode klar til bruk i 2014 dersom utviklingen fortsetter som i dag.
  – Det internasjonale samfunnet må håndheve sine økonomiske sanksjoner og fortsette denne politikken, sa Dagan til Knessets utenriks- og forsvarskomite tirsdag.
  Dagan tror ikke opprørene i Teheran vil føre til noe regimeskifte i Iran, og mener gatedemonstrasjonene vil dø bort i løpet av noen dager.

  Forrige artikkelSlag i ansiktet for dem som håpet på dialog
  Neste artikkelNetanyahu sier ja til demilitarisert palestinsk
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -