Jeg mener vi må beholde naturlig vekst

  Uenigheten mellom USA og Israel omkring vekst i bosetninger på Vestbredden kom åpent fram i en felles pressekonferanse mellom utenriksministrene Hillary Clinton og Avigdor Lieberman tirsdag. Clinton gjentok det amerikanske kravet om at all byggeaktivitet i bosetningene må stanse. Liberman sa at Israel ikke vil stanse bygging som skal gi rom for naturlig vekst i bosetterbefolkningen. - Vi kan ikke akseptere å fryse bosetningene fullstendig. Jeg mener vi må beholde naturlig vekst, sa Lieberman.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Uenigheten mellom USA og Israel omkring vekst i bosetninger på Vestbredden kom åpent fram i en felles pressekonferanse mellom utenriksministrene Hillary Clinton og Avigdor Lieberman tirsdag. Clinton gjentok det amerikanske kravet om at all byggeaktivitet i bosetningene må stanse. Liberman sa at Israel ikke vil stanse bygging som skal gi rom for naturlig vekst i bosetterbefolkningen. – Vi kan ikke akseptere å fryse bosetningene fullstendig. Jeg mener vi må beholde naturlig vekst, sa Lieberman.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVoldelig sammenstøt i Shfaram
  Neste artikkelEr Vestbredden for liten til en stat?
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise