Israel og USA er enige i 19 av 20 saker

  Israels utenriksminister Avigdor Lieberman prøver å tone ned meningsforskjellene mellom Jerusalem og Washington etter sitt besøk i den amerikanske hovedstaden. - Det kan være uenighet i én sak. Det er minst 20 forskjellige saker, og jeg tror at vi har forståelse og enighet i 19 av disse sakene, sa Lieberman torsdag. - På begge sider er det et ønske om å nå til enighet, selv på dette punktet, la utenriksministeren til.

  Israels utenriksminister Avigdor Lieberman prøver å tone ned meningsforskjellene mellom Jerusalem og Washington etter sitt besøk i den amerikanske hovedstaden. – Det kan være uenighet i én sak. Det er minst 20 forskjellige saker, og jeg tror at vi har forståelse og enighet i 19 av disse sakene, sa Lieberman torsdag. – På begge sider er det et ønske om å nå til enighet, selv på dette punktet, la utenriksministeren til.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise