Bygger nye hjem til bosettere fra utpost

  Det israelske forsvarsdepartementet har godkjent en arealplan med totalt 1.450 boliger i bosetningen Adam. Foreløpig er det kun gitt tillatelse til å bygge ut 50 av 190 boliger i første planlagte byggetrinn. De 50 boligene skal brukes til bosettere som etter planen skal evakueres fra den ulovlige bosetningen Migron i nærheten av Ramallah. I dag […]

  Det israelske forsvarsdepartementet har godkjent en arealplan med totalt 1.450 boliger i bosetningen Adam. Foreløpig er det kun gitt tillatelse til å bygge ut 50 av 190 boliger i første planlagte byggetrinn. De 50 boligene skal brukes til bosettere som etter planen skal evakueres fra den ulovlige bosetningen Migron i nærheten av Ramallah. I dag drar forsvarsminister Ehud Barak til Washington for å samtale med den amerikanske administrasjonen om utbygging av israelske bosetninger på Vestbredden.

  Forrige artikkelIran bak overskriftene
  Neste artikkelHaim Ramon trekker seg fra Knesset
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.