Hamas faller på meningsmåling

  Oppslutningen om Hamas blant palestinerne på Vestbredden og Gaza-stripen har falt fra 27,7 prosent i januar til 18,8 prosent i juni. Det viser en meningsmåling som ble offentliggjort av Jerusalem media- og kommunikasjonssenter mandag. Populartieten til Fatah-bevegelsen øker fra 26 prosent til 34,9 prosent i tilsvarende periode. 49 prosent av palestinerne tror ikke Barack Obamas […]

  Oppslutningen om Hamas blant palestinerne på Vestbredden og Gaza-stripen har falt fra 27,7 prosent i januar til 18,8 prosent i juni. Det viser en meningsmåling som ble offentliggjort av Jerusalem media- og kommunikasjonssenter mandag. Populartieten til Fatah-bevegelsen øker fra 26 prosent til 34,9 prosent i tilsvarende periode. 49 prosent av palestinerne tror ikke Barack Obamas politikk vil påvirke utsiktene til fred i regionen. 35,4 prosent tror Obamas politikk vil øke sjansene for fred.

  Forrige artikkelIran bak overskriftene
  Neste artikkelHaim Ramon trekker seg fra Knesset
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.