Ya’alon mener han ble misforstått

  Statsminister Benjamin Netanyahu og strategiminister Moshe Ya’alon skværet opp seg i mellom torsdag kveld. Tidligere i uken kom Ya’alon i hardt vær for sine uttalelser på et møte for Likud-aktivister som står ytterst til høyre i partiet. Uttalelsene kunne bli oppfattet som en kritikk mot Netanyahus mer sentrumsorienterte politikk. Ya’alon gjorde det klart at han […]

  Statsminister Benjamin Netanyahu og strategiminister Moshe Ya’alon skværet opp seg i mellom torsdag kveld. Tidligere i uken kom Ya’alon i hardt vær for sine uttalelser på et møte for Likud-aktivister som står ytterst til høyre i partiet. Uttalelsene kunne bli oppfattet som en kritikk mot Netanyahus mer sentrumsorienterte politikk. Ya’alon gjorde det klart at han støtter regjeringen og Netanyahu, og beklaget at han hadde blitt "misforstått".  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise