Betydelig framgang i forhandlinger med USA

  Netanyahus utsending i bosetningsforhandlingene med Washington, Yitzhak Molcho, kan melde om "betydelig framgang" i forhandlingene, skriver Jerusalem Post. I løpet av kort tid skal statsminister Benjamin Netanyahu møte Obamas utsending George Mitchell. Lederen for den amerikanske kongressens utenrikskomite, demokraten Howard Berman fra California, mener Obama har gjort en feil ved å kreve full byggestans i […]

  Netanyahus utsending i bosetningsforhandlingene med Washington, Yitzhak Molcho, kan melde om "betydelig framgang" i forhandlingene, skriver Jerusalem Post. I løpet av kort tid skal statsminister Benjamin Netanyahu møte Obamas utsending George Mitchell. Lederen for den amerikanske kongressens utenrikskomite, demokraten Howard Berman fra California, mener Obama har gjort en feil ved å kreve full byggestans i jødiske bosetninger, skriver Ha’aretz. – Israel og USA er nær ved å komme til en avtale som vil "redde æren til alle parter", skal Berman ha sagt i et lukket møte med jødiske ledere i Los Angeles.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise