Lieberman tror ikke på fred

  Utenriksminister Avigdor Lieberman har ikke mye håp om fred med palestinerne, men vil likevel ikke undergrave statsminister Benjamin Netanyahus diplomatiske forsøk. – I løpet av de 16 år som er gått etter Oslo-avtalene har vi ikke vært i stand til å skape fred i regionen. Jeg er villig til å vedde på at vi ikke […]

  Utenriksminister Avigdor Lieberman har ikke mye håp om fred med palestinerne, men vil likevel ikke undergrave statsminister Benjamin Netanyahus diplomatiske forsøk. – I løpet av de 16 år som er gått etter Oslo-avtalene har vi ikke vært i stand til å skape fred i regionen. Jeg er villig til å vedde på at vi ikke vil ha fred om 16 år heller. I hvert fall ikke på grunnlag av en tostats-løsning, sa Lieberman til reportere søndag. – Etablering av en palestinsk stat i løpet av to år er et urealistisk mål. Det er noen som tror det er mulig, og jeg ønsker ikke å blande meg inn i det. Jeg er innstilt på å gi tid slik at det kan bli gjort nok et forsøk på å opprette en palestinsk stat, men jeg vil ikke [personlig] ta på meg oppgaver som jeg ikke tror på, forklarte Lieberman.

  Forrige artikkelNetanyahu til Berlin og London
  Neste artikkelBenny Morris og Kåre Willoch
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.