Ted Kennedy æret Rabin med jord fra sine brødres graver

  Senator Edward M. (Ted) Kennedy, som døde på tirsdag, deltok i begravelsen til Israels statsminister Yitzhak Rabin i 1995. Etter at de fleste hadde forlatt gravstedet og tv-kameraene var borte, knelte Kennedy ved Rabins grav og plasserte jord fra gravene til sine brødre senator Robert F. Kennedy og president John F. Kennedy på Rabins grav, forteller professor Leonard Fine. Ted Kennedy var høyt respektert i Israel. - Ted Kennedy var en av de største patrioter som har vokst frem i det amerikanske folk, en spesiell person og en ekte venn av Israel og det jødiske folk. Han vil bli sårt savnet, sa statsminister Benjamin Netanyahu torsdag.

  Senator Edward M. (Ted) Kennedy, som døde på tirsdag, deltok i begravelsen til Israels statsminister Yitzhak Rabin i 1995. Etter at de fleste hadde forlatt gravstedet og tv-kameraene var borte, knelte Kennedy ved Rabins grav og plasserte jord fra gravene til sine brødre senator Robert F. Kennedy og president John F. Kennedy på Rabins grav, forteller professor Leonard Fine. Ted Kennedy var høyt respektert i Israel. – Ted Kennedy var en av de største patrioter som har vokst frem i det amerikanske folk, en spesiell person og en ekte venn av Israel og det jødiske folk. Han vil bli sårt savnet, sa statsminister Benjamin Netanyahu torsdag.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIngen snikislamisering på Gaza-stripen
  Neste artikkelNy norsk KV-leder støtter ekstremt palestinsk krav
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise