Jødisk mann (50) knivstukket og drept av palestiner

  En 50 år gammel jødisk mann ble knivstukket og drept av en 23 år gammel palestiner i Jerusalem søndag kveld. Politiet etterforsker saken som et kriminelt forhold, og ikke terror. De to involverte personene skal ha kranglet siden morgenen om penger. Palestineren arbeidet på et gjestgiveri i bydelen Kerem Avraham, og det var her drapet fant sted.

  En 50 år gammel jødisk mann ble knivstukket og drept av en 23 år gammel palestiner i Jerusalem søndag kveld. Politiet etterforsker saken som et kriminelt forhold, og ikke terror. De to involverte personene skal ha kranglet siden morgenen om penger. Palestineren arbeidet på et gjestgiveri i bydelen Kerem Avraham, og det var her drapet fant sted.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIAEA: – Irans atomprogram kan ha “militære dimensjoner”
  Neste artikkelFN-skoler underviser ikke om Holocaust
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise