6-lands gruppen vil gå i dialog med Iran

  USA, Russland, Kina, Frankrike, Storbritannia og Tyskland har akseptert Irans tilbud om å innlede diplomatiske samtaler. – Vi håper vi kan ha et møte så snart som mulig, sier P. J. Crowley, talsmann ved amerikansk UD. 6-lands gruppen har krevd at Iran stanser anriking av uran, men atomprogrammet blir ikke nevnt av iranerne når de […]

  USA, Russland, Kina, Frankrike, Storbritannia og Tyskland har akseptert Irans tilbud om å innlede diplomatiske samtaler. – Vi håper vi kan ha et møte så snart som mulig, sier P. J. Crowley, talsmann ved amerikansk UD. 6-lands gruppen har krevd at Iran stanser anriking av uran, men atomprogrammet blir ikke nevnt av iranerne når de nå takker ja til samtaler om "globale utfordringer". Irans manglende vilje til å drøfte atomprogrammet bør ikke være et hinder for samtaler, mener amerikanerne. – Dersom vi starter samtaler planlegger vi å ta opp atomspørsmålet, sier Crowley.

  Forrige artikkelFlyktninger har ingen allmenn rett til å vende tilbake
  Neste artikkelPeres utskrevet fra sykehus
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.