Null sjanse for toppmøte i New York

  Palestinske talsmenn avliver alle håp om et toppmøte mellom PA-president Mahmoud Abbas, statsminister Benjamin Netanyahu og president Barack Obama i New York i neste uke. Abbas krever fortsatt full byggestans for jøder på Vestbredden før han vil starte samtaler med Netanyahu. Palestinerne krever også at forhandlingene med Israel skal starte på det punktet hvor forhandlingene […]

  Palestinske talsmenn avliver alle håp om et toppmøte mellom PA-president Mahmoud Abbas, statsminister Benjamin Netanyahu og president Barack Obama i New York i neste uke. Abbas krever fortsatt full byggestans for jøder på Vestbredden før han vil starte samtaler med Netanyahu. Palestinerne krever også at forhandlingene med Israel skal starte på det punktet hvor forhandlingene brøt sammen under Netanyahus forgjenger Ehud Olmert. – Vi fortalte til [Obamas utsending] George Mitchell at det ikke finnes noe kompromiss når det gjelder bosetninger, sier den palestinske forhandleren Saeb Erekat.

  Forrige artikkelMålet var å ødelegge Israels omdømme
  Neste artikkelIsrael ble angrepet i åpningstale i FN
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.