Abbas: – Intet grunnlag for forhandlinger

  PA-president Mahmoud Abbas ser intet grunnlag for forhandlinger med Benjamin Netanyahus regjering. - Netanyahu-regjeringen er et virkelig problem og det finnes ikke noe felles grunnlag for forhandlinger med den. Bygging i bosetningene fortsetter. Netanyahu erklærer at Jerusalem og flyktningspørsmål ikke er åpent for forhandlinger, så hva har vi å snakke om, sier Abbas i intervju med den palestinske avisen Al-Hayyat. Abbas krever at forhandlingene må starte fra det punktet hvor han selv brøt forhandlingene med Ehud Olmerts regjering.

  PA-president Mahmoud Abbas ser intet grunnlag for forhandlinger med Benjamin Netanyahus regjering.
  – Netanyahu-regjeringen er et virkelig problem og det finnes ikke noe felles grunnlag for forhandlinger med den. Bygging i bosetningene fortsetter. Netanyahu erklærer at Jerusalem og flyktningspørsmål ikke er åpent for forhandlinger, så hva har vi å snakke om, sier Abbas i intervju med den palestinske avisen Al-Hayyat.
  Abbas krever at forhandlingene må starte fra det punktet hvor han selv brøt forhandlingene med Ehud Olmerts regjering.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelVi vil ikke akseptere 1967-linjene før forhandlinger
  Neste artikkelNetanyahu refset Norge og alle andre som hørte på Ahmadinejad
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise