12 politimenn og 15 aktivister skadet i opprør på Tempelplassen

  Omkring 150 muslimer startet opprør på Tempelplassen søndag, etter at en gruppe med jøder ble sluppet inn på området. Muslimene kastet steiner på jødene og politimennene som fulgte dem. Politiet svarte med sjokkgranater. 12 politimenn og 15 aktivister ble skadet i konfrontasjonen. Opprørerne roet seg ned etter at jødene ble eskortert bort fra området.

  Omkring 150 muslimer startet opprør på Tempelplassen søndag, etter at en gruppe med jøder ble sluppet inn på området. Muslimene kastet steiner på jødene og politimennene som fulgte dem. Politiet svarte med sjokkgranater. 12 politimenn og 15 aktivister ble skadet i konfrontasjonen. Opprørerne roet seg ned etter at jødene ble eskortert bort fra området.

  Forrige artikkelForedrag av Peter Beck
  Neste artikkelBergman: – Ny avsløring reduserer sjanse for israelsk angrep
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.