Gilad Shalits videohilsen

  I helgen fikk det israelske folk for første gang se videobilder av Gilad Shalit som sitter i fangenskap hos Hamas. Videoen innledes med at Shalit presenterer seg og viser fram en palestinsk avis trykket 14. september 2009. – Jeg håper at den nåværende administrasjon, ledet av Benjamin Netanyahu, ikke vil kaste bort muligheten for å få til en avtale, slik at jeg endelig kan få oppfylt min drøm og bli løslatt, sier Shalit. Videoen avsluttes med en hilsen til Shalits familie. – Jeg vil fortelle at jeg føler meg frisk og at Hamas-soldatene [mujahideenen til Iz al-Din al-Qassam brigadene] behandler meg fantastisk, avslutter Shalit.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag