Netanyahu: – Dere må ikke tro på løgnene

  – Ekstreme elementer sprer løgner og sier vi planlegger å grave under Tempelplassen. Jeg ønsker å klargjøre at dette er en løgn – det er diktning, sa statsminister Benjamin Netanyahu under regjeringsmøtet mandag morgen. Etter at den jødiske Sukkot-høytiden var avsluttet lørdag kveld, åpnet israelsk politi Tempelplassen for mannlige muslimer i alle aldre. Da hadde […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  – Ekstreme elementer sprer løgner og sier vi planlegger å grave under Tempelplassen. Jeg ønsker å klargjøre at dette er en løgn – det er diktning, sa statsminister Benjamin Netanyahu under regjeringsmøtet mandag morgen. Etter at den jødiske Sukkot-høytiden var avsluttet lørdag kveld, åpnet israelsk politi Tempelplassen for mannlige muslimer i alle aldre. Da hadde det vært adgangsnekt for alle menn under 50 år i en uke, i frykt for opptøyer.

  Forrige artikkelForskningsbasert ensidighet
  Neste artikkelNetanyahu: – Dere må ikke tro på løgnene
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -