På vår side går ingen ledere av

  PA-president Mahmoud Abbas skal i helgen ha truet president Barack Obama med å ikke stille som kandidat til presidentvalget i de palestinske selvstyreområdene i januar. I Ramallah er det nok få som tar Abbas sin trussel alvorlig. En fremstående Fatah-leder forklarte situasjonen slik for journalist Avi Issacharoff i Ha’aretz: "Du kan ta det rolig. På […]

  PA-president Mahmoud Abbas skal i helgen ha truet president Barack Obama med å ikke stille som kandidat til presidentvalget i de palestinske selvstyreområdene i januar. I Ramallah er det nok få som tar Abbas sin trussel alvorlig. En fremstående Fatah-leder forklarte situasjonen slik for journalist Avi Issacharoff i Ha’aretz: "Du kan ta det rolig. På vår side er det ingen ledere som går av." Issacharoff skriver også om det dårlige forholdet mellom Abbas og statsminister Benjamin Netanyahu. – Det som blir sagt om Netanyahu i kretsen rundt Abbas egner seg ikke på trykk. De ser på Netanyahu som en som gjør alt for å svekke Abbas. Det kan være dette inntrykket er riktig, skriver Issacharoff.

  Forrige artikkelSpørsmålene etter Gaza-krigen
  Neste artikkelUNIFIL gir Hizbollah fritt rom i landsbyene
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.