Abbas mener Netanyahu er den samme

  - Jeg vet Netanyahu er pragmatisk og alle sier han har endret seg. Men jeg ser det ikke. Jeg frykter det er den samme Netanyahu som i 1996, skal PA-president Mahmoud Abbas ha sagt til israelske tjenestemenn nylig. Benjamin Netanyahu ble Israels statsminister for første gang i 1996. Abbas skal ha uttrykt at han savner tidligere statsminister Ehud Olmert, som han "nesten" hadde inngått en avtale med. Abbas har selv fortalt at han til slutt sa nei til Olmert, "fordi avstanden var for stor". Nå toner han ned forskjellene som eksisterte. - Olmert og jeg ble nesten enige om alt. VI nådde nesten fram til muntlig enighet på alle punkter, skal Abbas ha sagt til anonyme israelske kilder.

  – Jeg vet Netanyahu er pragmatisk og alle sier han har endret seg. Men jeg ser det ikke. Jeg frykter det er den samme Netanyahu som i 1996, skal PA-president Mahmoud Abbas ha sagt til israelske tjenestemenn nylig. Benjamin Netanyahu ble Israels statsminister for første gang i 1996. Abbas skal ha uttrykt at han savner tidligere statsminister Ehud Olmert, som han "nesten" hadde inngått en avtale med. Abbas har selv fortalt at han til slutt sa nei til Olmert, "fordi avstanden var for stor". Nå toner han ned forskjellene som eksisterte. – Olmert og jeg ble nesten enige om alt. VI nådde nesten fram til muntlig enighet på alle punkter, skal Abbas ha sagt til anonyme israelske kilder.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelWaqf har bidratt til å roe ned situasjonen
  Neste artikkelIsraeler drept i bussulykke i Jordan
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise