Anmeldelse henlagt

  Fredag valgte det nasjonale statsadvokatembetet å henlegge seks norske advokaters anmeldelse av israelske ledere. Advokatene hevdet israelerne står ansvarlig for påståtte krigsforbrytelser på Gaza-stripen vinteren 2008/2009. – Etter en helhetsvurdering er embetet kommet til at anmeldelsen bør henlegges uten ordinær etterforskning. Embetet er av den oppfatning at det ikke er rimelig grunn til å undersøke om det foreligger straffbart forhold som forfølges av norske myndigheter, opplyste førstestatsadvokat Siri S. Frigaard. - I forhold til hva som er vanlig ellers i verden, fulgte Israel reglene for krigføring "godt over gjennomsnittlig" under krigen på Gaza-stripen i vinter, mener seniorforsker Cecilie Hellestveit.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Fredag valgte det nasjonale statsadvokatembetet å henlegge seks norske advokaters anmeldelse av israelske ledere. Advokatene hevdet israelerne står ansvarlig for påståtte krigsforbrytelser på Gaza-stripen vinteren 2008/2009. – Etter en helhetsvurdering er embetet kommet til at anmeldelsen bør henlegges uten ordinær etterforskning. Embetet er av den oppfatning at det ikke er rimelig grunn til å undersøke om det foreligger straffbart forhold som forfølges av norske myndigheter, opplyste førstestatsadvokat Siri S. Frigaard. – I forhold til hva som er vanlig ellers i verden, fulgte Israel reglene for krigføring "godt over gjennomsnittlig" under krigen på Gaza-stripen i vinter, mener seniorforsker Cecilie Hellestveit.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelUNIFILs kystovervåkning – en vits
  Neste artikkelKongressen ber Obama avvise Goldstone
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise