Alle som truer Israel truer oss alle

  Tysklands kansler Angela Merkel mener Irans trusler mot Israel er en trussel mot hele den frie verden. - Alle som truer Israel truer oss alle. Sikkerheten til staten Israel er ikke et forhandlingsspørsmål. Det har aldri vært det og vil aldri bli det, sa Merkel til den amerikanske Kongressen tirsdag. - Vi må vise null forståelse for Irans mulighet til å skaffe seg atomvåpen. Det truer oss alle, slo Merkel fast og høstet kraftig applaus. - En atombombe i hånden til en iransk president som fornekter Holocaust, truer Israel og stiller spørsmål ved deres rett til å eksistere er ganske enkelt uakseptabelt, sa den tyske kansleren.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Tysklands kansler Angela Merkel mener Irans trusler mot Israel er en trussel mot hele den frie verden. – Alle som truer Israel truer oss alle. Sikkerheten til staten Israel er ikke et forhandlingsspørsmål. Det har aldri vært det og vil aldri bli det, sa Merkel til den amerikanske Kongressen tirsdag. – Vi må vise null forståelse for Irans mulighet til å skaffe seg atomvåpen. Det truer oss alle, slo Merkel fast og høstet kraftig applaus. – En atombombe i hånden til en iransk president som fornekter Holocaust, truer Israel og stiller spørsmål ved deres rett til å eksistere er ganske enkelt uakseptabelt, sa den tyske kansleren.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelUSA boikottet FN-møte om Goldstone-rapporten
  Neste artikkelDet er fremdeles aktive jødiske terrorister
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise