Abbas vurderer å utsette valget

  Helt fra det planlagte palestinske valget i januar ble annonsert er det reist tvil til om valget vil bli avholdt. De siste meldingene fra Ramallah tyder på at PA-president Mahmoud Abbas kommer til å utsette valget, slik den sentrale valgkomiteen foreslår. 23. oktober meldte Abbas at det vil bli avholdt parlaments- og presidentvalg i de […]

  Helt fra det planlagte palestinske valget i januar ble annonsert er det reist tvil til om valget vil bli avholdt. De siste meldingene fra Ramallah tyder på at PA-president Mahmoud Abbas kommer til å utsette valget, slik den sentrale valgkomiteen foreslår. 23. oktober meldte Abbas at det vil bli avholdt parlaments- og presidentvalg i de palestinske selvstyremyndighetene. Abbas tok denne bestemmelsen etter at Hamas hadde avvist en forliksavtale som la opp til valg i juni 2010. – Valgkomiteen kommer til å anbefale utsettelse av valget fordi Hamas har avvist å avholde valg på Gaza-stripen, sier en tjenestemann i Fatah.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise