Alle grupper vil stanse rakettangrep

  Alle væpnede grupper på Gaza-stripen har akseptert stans i rakett- og granatangrep mot Israel, melder Hamas-regimet i området. – For framtiden vil raketter bare bli avfyrt som gjengjeldelse for israelsk aggresjon, sier innenriksminister Fathi Hamad fra Hamas til det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Hamas har tvunget de andre militante gruppene til å stanse sine angrep mot […]

  Alle væpnede grupper på Gaza-stripen har akseptert stans i rakett- og granatangrep mot Israel, melder Hamas-regimet i området. – For framtiden vil raketter bare bli avfyrt som gjengjeldelse for israelsk aggresjon, sier innenriksminister Fathi Hamad fra Hamas til det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Hamas har tvunget de andre militante gruppene til å stanse sine angrep mot Israel "for å tillate gjenoppbygging" etter krigen sist vinter og for å unngå mulige reaksjoner fra Israel. Det siste rakettangrepet mot Israel fra Gaza-stripen kom lørdag morgen, da en Kassam-rakett eksploderte i Sha’ar Hanegev-området.

  Forrige artikkelNetanyahu ønsker varig fredsavtale
  Neste artikkelHuman Rights Watch får kritikk av sin grunnlegger
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -