Det palestinske valget blir utsatt

  PA-president Mahmoud Abbas kommer til å utsette det palestinske president- og parlamentsvalget på ubestemt tid, sa en tjenestemann i de palestinske selvstyremyndighetene søndag. – Presidenten har konkludert med at det er umulig å avholde valg uten Gaza-stripen, fortalte kilden til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Hamas-regimet på Gaza-stripen har nektet å legge til rette […]

  MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

  PA-president Mahmoud Abbas kommer til å utsette det palestinske president- og parlamentsvalget på ubestemt tid, sa en tjenestemann i de palestinske selvstyremyndighetene søndag. – Presidenten har konkludert med at det er umulig å avholde valg uten Gaza-stripen, fortalte kilden til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Hamas-regimet på Gaza-stripen har nektet å legge til rette for valg i området som de kontrollerer.

  Forrige artikkelHuman Rights Watch får kritikk av sin grunnlegger
  Neste artikkelNeste krig vil ramme hele Israel
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -