Netanyahu måtte utsette Tyskland-besøk

  Israelsk politikk Benjamin Netanyahu ble syk med en virusinfeksjon og feber søndag kveld. Statsministeren ble derfor tvunget til å avlyse sin planlagte reise til Tyskland, hvor han skulle vært på statsbesøk sammen med seks andre statsråder mandag. Det er lagt nye planer om et felles regjeringsmøte mellom Tyskland og Israel i januar. Tirsag skal utenriksminister Avigdor Lieberman delta på et møte i Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa. Fra møtet i Athen drar Lieberman videre til Russland og Ukraina. Totalt er det ventet at Lieberman kommer til å ha samtaler med 20 regjeringssjefer eller utenriksministre i løpet av den neste uken.

  Israelsk politikk Benjamin Netanyahu ble syk med en virusinfeksjon og feber søndag kveld. Statsministeren ble derfor tvunget til å avlyse sin planlagte reise til Tyskland, hvor han skulle vært på statsbesøk sammen med seks andre statsråder mandag.
  Det er lagt nye planer om et felles regjeringsmøte mellom Tyskland og Israel i januar.
  Tirsag skal utenriksminister Avigdor Lieberman delta på et møte i Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa. Fra møtet i Athen drar Lieberman videre til Russland og Ukraina. Totalt er det ventet at Lieberman kommer til å ha samtaler med 20 regjeringssjefer eller utenriksministre i løpet av den neste uken.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIran godkjenner ti nye anrikningsanlegg
  Neste artikkelPLO vil overta makt fra PLC
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise