USA: – Jerusalem må løses med forhandlinger mellom partene

  Det amerikanske utenriksdepartementet rykket ut med en pressemelding kort tid etter Midtøsten-resolusjonen fra EUs utenriksministermøte tirsdag. – Vår posisjon når det gjelder Jerusalem er klar. USAs politikk forblir uberørt og uforandret: Slik det er blitt uttrykt også av alle tidligere administrasjoner, må denne saken, Jerusalems status, og alle andre sluttstatus-løsninger, løses av partene gjennom forhandlinger, […]

  Det amerikanske utenriksdepartementet rykket ut med en pressemelding kort tid etter Midtøsten-resolusjonen fra EUs utenriksministermøte tirsdag.
  – Vår posisjon når det gjelder Jerusalem er klar. USAs politikk forblir uberørt og uforandret: Slik det er blitt uttrykt også av alle tidligere administrasjoner, må denne saken, Jerusalems status, og alle andre sluttstatus-løsninger, løses av partene gjennom forhandlinger, heter det i uttalelsen.
  Jordans utenriksminister Nasser Judeh ønsket EU-resolusjonen velkommen. Han mener den gav uttrykt for “en ekstremt viktig holdning”.

  Forrige artikkelMælands villfarelse
  Neste artikkelKnesset vil ha folkeavstemning før tilbaketrekning fra Golan
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.