Arrestordre vil begrense Israels rett til selvforsvar

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Statsminister Benjamin Netanyahu rykket tirsdag kraftig ut mot arrestordren mot opposisjonsleder Tzipi Livni i Storbritannia. – Israel forventer at den britiske regjeringen "gjør tiltak mot dette umoralske fenomen som forsøker å begrense Israels rett til selvforsvar", skrev Netanyahu i sin erklæring. – Vi vil ikke akseptere en situasjon hvor Ehud Olmert, Ehud Barak og Tzipi Livni må stå på tiltalebenken. Vi vil ikke akseptere at israelske offiserer og soldater, som – heroisk og på en moralsk måte – forsvarte våre innbyggere mot en brutal og kriminell fiende, skal bli fordømt so krigsforbrytere, slo Netanyahu fast.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelBok med dhimmiperspektiv og klar slagside
  Neste artikkelEU-resolusjon ble tonet ned
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.