Fortsatt avstand i mekling om Shalit

  Det er fortsatt avstand mellom Israel og Hamas i forhandlingene om en fangeutveksling. Ifølge den arabiske London-avisen Al-Hayyat er det uenighet om tre punkter: Israel nekter å løslate 50 av de 450 navngitte fangene som Hamas krever løslatt. Israel insisterer på at 130 av fangene blir sendt i eksil. Israel nekter å løslate fanger med israelsk statsborgerskap som en del av avtalen. De tyske meklerne håper å overbevise Hamas om å redusere antallet fanger de krever løslatt, skriver Al-Hayyat fredag.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Det er fortsatt avstand mellom Israel og Hamas i forhandlingene om en fangeutveksling. Ifølge den arabiske London-avisen Al-Hayyat er det uenighet om tre punkter: Israel nekter å løslate 50 av de 450 navngitte fangene som Hamas krever løslatt. Israel insisterer på at 130 av fangene blir sendt i eksil. Israel nekter å løslate fanger med israelsk statsborgerskap som en del av avtalen. De tyske meklerne håper å overbevise Hamas om å redusere antallet fanger de krever løslatt, skriver Al-Hayyat fredag.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelObama advarte kineserne mot israelsk Iran-angrep
  Neste artikkelHva Ehud Olmert ville gi palestinerne
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise