Fortsatt avstand i mekling om Shalit

  Det er fortsatt avstand mellom Israel og Hamas i forhandlingene om en fangeutveksling. Ifølge den arabiske London-avisen Al-Hayyat er det uenighet om tre punkter: Israel nekter å løslate 50 av de 450 navngitte fangene som Hamas krever løslatt. Israel insisterer på at 130 av fangene blir sendt i eksil. Israel nekter å løslate fanger med israelsk statsborgerskap som en del av avtalen. De tyske meklerne håper å overbevise Hamas om å redusere antallet fanger de krever løslatt, skriver Al-Hayyat fredag.

  Det er fortsatt avstand mellom Israel og Hamas i forhandlingene om en fangeutveksling. Ifølge den arabiske London-avisen Al-Hayyat er det uenighet om tre punkter: Israel nekter å løslate 50 av de 450 navngitte fangene som Hamas krever løslatt. Israel insisterer på at 130 av fangene blir sendt i eksil. Israel nekter å løslate fanger med israelsk statsborgerskap som en del av avtalen. De tyske meklerne håper å overbevise Hamas om å redusere antallet fanger de krever løslatt, skriver Al-Hayyat fredag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise