Home Nyhetsnotiser fra 2001-2011 Skudd-drama i shoppingsenter i Beersheba

  Skudd-drama i shoppingsenter i Beersheba

  En konflikt mellom to israelske soldater skal ha utviklet seg til et skudd-drama i restaurantavdelingen i et shoppingsenter i Beersheba søndag morgen. Den ene soldaten tok i bruk et håndvåpen og avfyrte tre skudd mot sin kollega. Ingen andre personer i folkemengden skal ha blitt truffet. Skuddofferet ble alvorlig såret. Angriperen er arrestert av politiet.

  En konflikt mellom to israelske soldater skal ha utviklet seg til et skudd-drama i restaurantavdelingen i et shoppingsenter i Beersheba søndag morgen. Den ene soldaten tok i bruk et håndvåpen og avfyrte tre skudd mot sin kollega. Ingen andre personer i folkemengden skal ha blitt truffet. Skuddofferet ble alvorlig såret. Angriperen er arrestert av politiet.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  0

  Your Cart