Netanyahu: – Det er forandring i luften

  Statsminister Benjamin Netanyahu uttrykker forsiktig optimisme når det gjelder å få i gang nye fredssamtaler med de palestinske selvstyremyndighetene. – De siste ukene har jeg følt at det er forandring i luften, og jeg håper dette vil modnes videre, slik at den diplomatiske prosessen kan starte, sa Netanyahu til Likud-partiets Knesset-gruppe mandag. – Israel er […]

  Statsminister Benjamin Netanyahu uttrykker forsiktig optimisme når det gjelder å få i gang nye fredssamtaler med de palestinske selvstyremyndighetene.
  – De siste ukene har jeg følt at det er forandring i luften, og jeg håper dette vil modnes videre, slik at den diplomatiske prosessen kan starte, sa Netanyahu til Likud-partiets Knesset-gruppe mandag.
  – Israel er klar for en fredsprosess med PA uten forhåndsbetingelser, la Netanyahu til.

  Forrige artikkelStyrkeforholdet Iran-Israel
  Neste artikkelBilder fra 22-årsdagen til Hamas
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.