Israel sender hjelpemannskaper til Haiti

  Israel sender en gruppe på 121 hjelpemannskaper til jordskjelvrammede Haiti. Feltsykehuset som de israelske forsvarsstyrkene setter opp skal kunne ta imot 500 pasienter i døgnet. Israelerne vil være i full aktivitet allerede fra lørdag. I hjelpegruppen inngår 50 leger og fem søk-og-redningsgrupper. De israelske forsvarsstyrkene sender også med egne vaktsoldater.

  Israel sender en gruppe på 121 hjelpemannskaper til jordskjelvrammede Haiti. Feltsykehuset som de israelske forsvarsstyrkene setter opp skal kunne ta imot 500 pasienter i døgnet. Israelerne vil være i full aktivitet allerede fra lørdag. I hjelpegruppen inngår 50 leger og fem søk-og-redningsgrupper. De israelske forsvarsstyrkene sender også med egne vaktsoldater.

  Forrige artikkelSkal alle kunne kreve gamle land?
  Neste artikkelIsrael er heldige som har Peres
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -