Spion Eli Cohens liv blir Hollywood-film

  Den israelske spionen Eli Cohen er en av de store heltene fra israelsk etterretningshistorie. Han opererte i Damaskus på 1960-tallet, og fikk raskt en fot innenfor maktens korridorer. Da han ble drept i 1965 hadde Cohen rukket å bli en del av den innerste maktsirkelen i den syriske hovedstaden. Den amerikanske filmprodusenten L+E Pictures ønsker […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Den israelske spionen Eli Cohen er en av de store heltene fra israelsk etterretningshistorie. Han opererte i Damaskus på 1960-tallet, og fikk raskt en fot innenfor maktens korridorer. Da han ble drept i 1965 hadde Cohen rukket å bli en del av den innerste maktsirkelen i den syriske hovedstaden. Den amerikanske filmprodusenten L+E Pictures ønsker nå å lage en film om Cohens liv, melder Ha’aretz. De har kjøpt rettighetene til å filmatisere boken om hans liv, "Alene i Damaskus". Nå forhandles det også om rettighetene til å gi ut boken på nytt.

  Forrige artikkelUiB-rektor må tenke seg om
  Neste artikkelKonflikten forverres når forhandlinger uteblir
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no