Israelere på Haiti vender hjem

  Det israelske feltsykehuset på jordskjelvrammede Haiti avsluttet sitt oppdrag kl. 16.00 lokal tid mandag. Innen tirsdag morgen har de siste pasientene på sykehuset blitt sendt hjem og sanitetssoldatene kan begynne å pakke sammen. Teamet er ventet å være hjemme i Israel i løpet av torsdagen, skriver Yedioth Aharonoth. Det provisoriske sykehuset har fått mye internasjonal skryt. Totalt er 1.102 pasienter behandlet, 314 operasjoner gjennomført og 16 babyer er tatt imot. I følge Haitis regjering har antallet registrerte døde etter jordskjelvet nå kommet opp i 150.000 mennesker, mens FNs offisielle tall sier 112.500.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Det israelske feltsykehuset på jordskjelvrammede Haiti avsluttet sitt oppdrag kl. 16.00 lokal tid mandag. Innen tirsdag morgen har de siste pasientene på sykehuset blitt sendt hjem og sanitetssoldatene kan begynne å pakke sammen. Teamet er ventet å være hjemme i Israel i løpet av torsdagen, skriver Yedioth Aharonoth. Det provisoriske sykehuset har fått mye internasjonal skryt. Totalt er 1.102 pasienter behandlet, 314 operasjoner gjennomført og 16 babyer er tatt imot. I følge Haitis regjering har antallet registrerte døde etter jordskjelvet nå kommet opp i 150.000 mennesker, mens FNs offisielle tall sier 112.500.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise