Lieberman gav personlig trussel til Assad

  Israels utenriksminister Avigdor Lieberman gav Syrias president Bashar Assad svar på tiltale torsdag. – Dersom det blir krig mellom Israel og Syria, "vil ikke bare dere [syrerne] tape krigen, men du [Bashar Assad] og din familie vil ikke lenger sitte ved makten," sa Lieberman under en tale på Bar-Ilan universitetet. Lieberman oppfattet Assads uttalelser onsdag […]

  Israels utenriksminister Avigdor Lieberman gav Syrias president Bashar Assad svar på tiltale torsdag. – Dersom det blir krig mellom Israel og Syria, "vil ikke bare dere [syrerne] tape krigen, men du [Bashar Assad] og din familie vil ikke lenger sitte ved makten," sa Lieberman under en tale på Bar-Ilan universitetet. Lieberman oppfattet Assads uttalelser onsdag som en "direkte trussel mot staten Israel". – Jeg mener Assad gikk over en grense, og det kan vi ikke akseptere, sa utenriksministeren. Lieberman understreket at han støtter fred med Syria så lenge Israel beholder kontroll over Golan-høydene. – Syria må forstå at de må gi slipp på kravet på Golan, på samme som de ga opp drømmen om Stor-Syria, sa Lieberman.

  Forrige artikkelRatzon siktet for voldtekt og sodomi
  Neste artikkelEn moralsk evaluering av Gaza-krigen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.