Lieberman gav personlig trussel til Assad

  Israels utenriksminister Avigdor Lieberman gav Syrias president Bashar Assad svar på tiltale torsdag. - Dersom det blir krig mellom Israel og Syria, "vil ikke bare dere [syrerne] tape krigen, men du [Bashar Assad] og din familie vil ikke lenger sitte ved makten," sa Lieberman under en tale på Bar-Ilan universitetet. Lieberman oppfattet Assads uttalelser onsdag som en "direkte trussel mot staten Israel". - Jeg mener Assad gikk over en grense, og det kan vi ikke akseptere, sa utenriksministeren. Lieberman understreket at han støtter fred med Syria så lenge Israel beholder kontroll over Golan-høydene. - Syria må forstå at de må gi slipp på kravet på Golan, på samme som de ga opp drømmen om Stor-Syria, sa Lieberman.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Israels utenriksminister Avigdor Lieberman gav Syrias president Bashar Assad svar på tiltale torsdag. – Dersom det blir krig mellom Israel og Syria, "vil ikke bare dere [syrerne] tape krigen, men du [Bashar Assad] og din familie vil ikke lenger sitte ved makten," sa Lieberman under en tale på Bar-Ilan universitetet. Lieberman oppfattet Assads uttalelser onsdag som en "direkte trussel mot staten Israel". – Jeg mener Assad gikk over en grense, og det kan vi ikke akseptere, sa utenriksministeren. Lieberman understreket at han støtter fred med Syria så lenge Israel beholder kontroll over Golan-høydene. – Syria må forstå at de må gi slipp på kravet på Golan, på samme som de ga opp drømmen om Stor-Syria, sa Lieberman.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelRatzon siktet for voldtekt og sodomi
  Neste artikkelEn moralsk evaluering av Gaza-krigen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise