Ingen illusjoner om russerne

  Statsminister Benjamin Netanyahu må ikke ha noen illusjoner om at russerne ikke vil levere våpen til Iran, advarer veteranjournalist Eitan Haber i Yedioth Aharonoth. – Når det kommer til stykket, vil [Moskva] selge til iranerne det som Teheran ønsker, skriver Haber. Han påpeker at russerne aldri har vært med i Israels fanklubb, og Sovjetunionen leverte […]

  Statsminister Benjamin Netanyahu må ikke ha noen illusjoner om at russerne ikke vil levere våpen til Iran, advarer veteranjournalist Eitan Haber i Yedioth Aharonoth. – Når det kommer til stykket, vil [Moskva] selge til iranerne det som Teheran ønsker, skriver Haber. Han påpeker at russerne aldri har vært med i Israels fanklubb, og Sovjetunionen leverte en mengde våpen til Israels bitreste fiender. Russerne ble såret i sitt ego da Israel ødela deres våpen i kriger mot Egypt og Syria, skriver Haber, men det fikk dem også til å smile fra øre til øre. Det betydde mer våpensalg i framtiden.

  Forrige artikkelEn moralsk evaluering av Gaza-krigen
  Neste artikkelElleve leiesoldater bak Dubai-drap
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.