Stor etterspørsel etter Mossad t-skjorter

  Israel har verken bekreftet eller avkreftet at Mossad var involvert i drapet på Hamas-kommandanten Mahmoud al-Mabhouh i Dubai i januar. Men det finnes dem som allerede utnytter situasjonen til å tjene penger, skriver Yedioth Aharonoth. Ifølge Irish Times har salget av Mossad t-skjorter økt flere titalls ganger siden etterretningsorganisasjonen ble knyttet opp til Dubai-drapet i […]

  Israel har verken bekreftet eller avkreftet at Mossad var involvert i drapet på Hamas-kommandanten Mahmoud al-Mabhouh i Dubai i januar. Men det finnes dem som allerede utnytter situasjonen til å tjene penger, skriver Yedioth Aharonoth. Ifølge Irish Times har salget av Mossad t-skjorter økt flere titalls ganger siden etterretningsorganisasjonen ble knyttet opp til Dubai-drapet i mediene. Eran Davidov er markedsføringssjef i et israelsk firma som spesialiserer seg på å selge israelske produkter hovedsaklig til jøder i diasporen. Han sier at selskapet hans har blitt helt overveldet av den enorme etterspørselen etter å ha lansert en spesialskjorte med påskriften: "Show off your Mossad and Israeli pride".

  Forrige artikkelJødiske flyktninger kan ikke bli ignorert
  Neste artikkelDe valgte å samarbeide med jødene
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no