Vi vil ikke diskriminere jøder i Jerusalem

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Selv en historisk krise med USA vil ikke få utenriksminister Avigdor Lieberman til å endre standpunkt angående byggeplanene i Øst-Jerusalem. – Hva forventer de at vi skal gjøre? Forby alle jøder fra å bygge øst i byen eller fra å kjøpe land der? Det vil ikke bli noen diskriminering til fordel for araberne. Vi må ikke bli hysteriske, sa han til Yedioth Aharonoth tirsdag. Om den pågående diplomatiske krisen med USA, sier Lieberman at han tar det med knusende ro. – Jeg ville ikke tenkt så dramatisk om dette. Situasjonen er så visst komplisert, men det er ingen grunn for å bli euforisk eller hysterisk. Vi og USA har noen delte oppfatninger, og dette er ikke første gangen, og dessverre blir det heller ikke den siste gangen. Vi ønsker å dempe flammene her. På en eller annen måte ønsker vi å rette opp i dette og oppnå en forståelse, sa Lieberman. Utenriksministeren tror situasjonen ville blitt svært opphetet om araberne hadde blitt nektet å kjøpe og bygge i Jerusalem. – De ville umiddelbart kalt oss en apartheidstat […] Det må stå klart for enhver at vi kan ikke nekte bare jøder å bygge. Det er totalt uakseptabelt. Vi vil ikke diskriminere jøder. Vi gjør slettes ingen ting på trass. Vi ønsker ikke konfrontasjon og vi ønsker ikke å provosere noen, forklarer Lieberman.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag