Å bygge i Jerusalem er som å bygge i Tel Aviv

  – Å bygge i Jerusalem er som å bygge i Tel Aviv. Dette har vi gjort klart for den amerikanske administrasjonen, sa statsminister Benjamin Netanyahu på begynnelsen av regjeringsmøtet søndag. Netanayhu har lovet president Barack Obama at Israel vil gjøre flere tillitsvekkende tiltak overfor palestinske selvstyremyndigheter. For første gang etter Gaza-krigen har Israel gått med […]

  – Å bygge i Jerusalem er som å bygge i Tel Aviv. Dette har vi gjort klart for den amerikanske administrasjonen, sa statsminister Benjamin Netanyahu på begynnelsen av regjeringsmøtet søndag. Netanayhu har lovet president Barack Obama at Israel vil gjøre flere tillitsvekkende tiltak overfor palestinske selvstyremyndigheter. For første gang etter Gaza-krigen har Israel gått med på å lette på blokaden av Gaza-stripen. Netanyahu har også akseptert å drøfte alle kjernepunkter i de indirekte forhandlingene, mot at konklusjonene bare blir trukket i direkte forhandlinger med PA på et senere tidspunkt. Søndag kveld drar Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak for å delta på AIPACs årlige konferanse i Washington. Opposisjonsleder Tzipi Livni og infrastrukturminister Uzi Landau skal også besøke konferansen.

  Forrige artikkelObama og Netanyahu møtes tirsdag
  Neste artikkelDødens plass
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.