Kassam-rakett rammet Ashkelon

  En Kassam-rakett ble avfyrt fra nord på Gaza-stripen søndag kveld og landet sør for Ashkelon, melder Yedioth Aharonoth. Det har ikke blitt rapportert om drepte eller sårede. Viseordfører i byen, Shlomo Cohen, frykter liv kan gå tapt om ikke regjeringen bevilger penger til å sikre offentlige bygninger. - Vi er vitner til en forverret situasjon hvor rakettene nærmer seg Ashkelon by mer og mer. Dette bekrefter bare vår frykt og våre krav om befestning av utdanningsinstitusjoner, sier Cohen.

  En Kassam-rakett ble avfyrt fra nord på Gaza-stripen søndag kveld og landet sør for Ashkelon, melder Yedioth Aharonoth. Det har ikke blitt rapportert om drepte eller sårede. Viseordfører i byen, Shlomo Cohen, frykter liv kan gå tapt om ikke regjeringen bevilger penger til å sikre offentlige bygninger. – Vi er vitner til en forverret situasjon hvor rakettene nærmer seg Ashkelon by mer og mer. Dette bekrefter bare vår frykt og våre krav om befestning av utdanningsinstitusjoner, sier Cohen.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise