Obama og Netanyahu samtalte i to omganger,

  Statsminister Benjamin Netanyahu hadde samtaler med president Barack Obama i Det hvite hus i to omganger natt til onsdag, norsk tid. Det første møtet i Det ovale kontor varte omkring 90 minutt, en halvtime lengre enn planlagt. Etter dette møtet trakk Obama seg tilbake til sin private leilighet, mens Netanyahu hadde samtaler med sine medarbeidere i Roosvelt-rommet. Den israelske statsministeren ba deretter om en ny samtale med Obama, og den amerikanske presidenten kom ned til en ny samtale på 35 minutt i Det ovale kontor, forteller en kilde i Det hvite hus. Obama-administrasjonen har ikke gitt en formell melding om hva samtalene dreide seg om. Dette er et brudd med kutyme. Journalister ble heller ikke invitert til de første minuttene av møtet for å høre offisielle uttalelser eller ta bilder. Ifølge statsminister Netanyahu var det en "god atmosfære" under samtalene. Medarbeidere av de to statslederne fortsetter samtaler onsdag.

  Statsminister Benjamin Netanyahu hadde samtaler med president Barack Obama i Det hvite hus i to omganger natt til onsdag, norsk tid. Det første møtet i Det ovale kontor varte omkring 90 minutt, en halvtime lengre enn planlagt. Etter dette møtet trakk Obama seg tilbake til sin private leilighet, mens Netanyahu hadde samtaler med sine medarbeidere i Roosvelt-rommet.
  Den israelske statsministeren ba deretter om en ny samtale med Obama, og den amerikanske presidenten kom ned til en ny samtale på 35 minutt i Det ovale kontor, forteller en kilde i Det hvite hus.
  Obama-administrasjonen har ikke gitt en formell melding om hva samtalene dreide seg om. Dette er et brudd med kutyme. Journalister ble heller ikke invitert til de første minuttene av møtet for å høre offisielle uttalelser eller ta bilder.
  Ifølge statsminister Netanyahu var det en “god atmosfære” under samtalene. Medarbeidere av de to statslederne fortsetter samtaler onsdag.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelTo såret i IAF-aksjon
  Neste artikkelHva med Øst-Jerusalem?
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise