To såret i IAF-aksjon

  Etter at en Kassam-rakett ble avfyrt mot Israel tirsdag, bombet det israelske luftforsvaret (IAF) et våpenlager nord på Gaza-stripen. Det melder IDFs informasjonskontor. Ifølge palestinske kilder ble en terrorcelle rammet i nærheten av flyktningeleiren Jabalia. To mennesker ble lettere såret, informerer Yedioth Aharonoth.

  Etter at en Kassam-rakett ble avfyrt mot Israel tirsdag, bombet det israelske luftforsvaret (IAF) et våpenlager nord på Gaza-stripen. Det melder IDFs informasjonskontor. Ifølge palestinske kilder ble en terrorcelle rammet i nærheten av flyktningeleiren Jabalia. To mennesker ble lettere såret, informerer Yedioth Aharonoth.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise