Ahmadinejad: – Vi vil ikke trygle Vesten

  Irans president Mahmoud Ahmadinejad sier han ikke ønsker å trygle Vesten om å droppe en ny runde med sanksjoner mot landet. Han retter også kraftig kritikk mot USAs president Barack Obama, som har beskyldt ham for å drepe sivile og å spre fiendtlighet. – Vi aksepterer ikke ideen om trusler eller sanksjoner, men vi skal […]

  Irans president Mahmoud Ahmadinejad sier han ikke ønsker å trygle Vesten om å droppe en ny runde med sanksjoner mot landet. Han retter også kraftig kritikk mot USAs president Barack Obama, som har beskyldt ham for å drepe sivile og å spre fiendtlighet.
  – Vi aksepterer ikke ideen om trusler eller sanksjoner, men vi skal aldri trygle dem som truer oss med sanksjoner om å avstå fra å innføre dem, sa presidenten i en tale onsdag.
  – Obama truer mennesker ved å snakke bombenes og kulenes språk. De drepte mer enn 300.000 mennesker i Afghanistan og Irak, påstår Ahmadinejad.

  Forrige artikkelNetanyahu oppsummerer året som statsminister
  Neste artikkelKvinner på Gaza-stripen lider under vold
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.