Iran avdekker tredjegenerasjons sentrifuger

  Iran har utviklet nye og raskere sentrifuger til bruk ved utvinning av uran. Teheran signaliserer med det at de har til hensikt å fortsette med sitt atomprogram, på tross av at verdenssamfunnet forsøker å legge press på landet, skriver Yedioth Aharonoth. De nye "tredjegenerasjons" sentrifugene vil ifølge Det internasjonale atomenergibyrået bli presentert av Irans president […]

  Iran har utviklet nye og raskere sentrifuger til bruk ved utvinning av uran. Teheran signaliserer med det at de har til hensikt å fortsette med sitt atomprogram, på tross av at verdenssamfunnet forsøker å legge press på landet, skriver Yedioth Aharonoth. De nye "tredjegenerasjons" sentrifugene vil ifølge Det internasjonale atomenergibyrået bli presentert av Irans president Mahmoud Ahmadinejad fredag kveld. Sentrifugene skal ha være ti ganger kraftigere enn den første generasjonen. 9. april markerer Irans årlige nasjonale atomdag.

  Forrige artikkelFire palestinere og grensevakt såret
  Neste artikkelVoldelig dag på Vestbredden
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no