Unge israelere marsjerte for Gilad Shalit

  Rundt 150 ungdommer som er medlemmer i Forumet for frigjøring av Gilad Shalit marsjerte i Jerusalem fredag. De ønsket å holde den kidnappede soldatens ve og vel friskt i minne både hos folket og israelske myndigheter. Marsjen endte utenfor statsminister Benjamin Netanyahus kontor, hvor de satte opp et protesttelt. – Gilad kjempet for oss. Nå […]

  Rundt 150 ungdommer som er medlemmer i Forumet for frigjøring av Gilad Shalit marsjerte i Jerusalem fredag. De ønsket å holde den kidnappede soldatens ve og vel friskt i minne både hos folket og israelske myndigheter. Marsjen endte utenfor statsminister Benjamin Netanyahus kontor, hvor de satte opp et protesttelt. – Gilad kjempet for oss. Nå er det vår tur til å kjempe for ham. Vi er villige til å gjøre alt for vår stat, men vi ønsker at dette skal være noe gjensidig, sa en av demonstrantene til Yedioth Aharonoth. – Det har gått 1.377 dager. Det gir ikke mening at nasjonen er likegyldig og ikke gjør noe, sa en annen.

  Forrige artikkelStadig flere i arbeid under fattigdomsgrensen
  Neste artikkelIsrael klarer seg uten amerikansk hjelp
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no