Ahmadinejad: – Atomkonferanse ydmykende

  Irans president Mahmoud Ahmadinejad fordømmer atomkonferansen som startet i Washington i dag, og sier den er "ydmykende mot menneskeheten". Det er president Barack Obama som har invitert til konferansen, som skal handle om hvordan man kan forhindre atomvåpen-terror. Men deltakerne vil også diskutere den amerikanske presidentens innsats for å få til nye sanksjoner mot Iran. - Verdenskonferansene som blir organisert i disse dager har som hensikt å ydmyke mennesker, sier Ahmadinejad. Han har ikke selv blitt invitert til konferansen. Presidenten retter kraftig skyts mot politikere som hevder å representere verdenssamfunnet. - Disse tåpelige menneskene med makten er som dumme, tilbakestående mennesker som vifter med sverd hver gang de kommer til kort, uten å innse at tiden for denne typen ting er over. Iran har nå sendt en klage til FN fordi de mener Obama indirekte har truet landet med atomangrep, skriver Yedioth Aharonoth.

  Irans president Mahmoud Ahmadinejad fordømmer atomkonferansen som startet i Washington i dag, og sier den er “ydmykende mot menneskeheten”.
  Det er president Barack Obama som har invitert til konferansen, som skal handle om hvordan man kan forhindre atomvåpen-terror. Men deltakerne vil også diskutere den amerikanske presidentens innsats for å få til nye sanksjoner mot Iran.
  – Verdenskonferansene som blir organisert i disse dager har som hensikt å ydmyke mennesker, sier Ahmadinejad. Han har ikke selv blitt invitert til konferansen. Presidenten retter kraftig skyts mot politikere som hevder å representere verdenssamfunnet.
  – Disse tåpelige menneskene med makten er som dumme, tilbakestående mennesker som vifter med sverd hver gang de kommer til kort, uten å innse at tiden for denne typen ting er over.
  Iran har nå sendt en klage til FN fordi de mener Obama indirekte har truet landet med atomangrep, skriver Yedioth Aharonoth.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelEgypt arbeider for ro
  Neste artikkelTakker Obama fordi han avslører seg selv
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise