Egypt arbeider for ro

  Egypt er i dialog med Israel og med palestinske grupper på Gaza-stripen for å dempe spenningsnivået i området, melder al-Sharq al-Awsat mandag. - Vi holder intensive samtaler på høyeste nivå, sier en egyptisk tjenestemann til avisen. - Egypt er alltid interessert i stabilitet i de palestinske områdene, legger han til. Det siste rakettangrepet mot Israel fra Gaza-stripen kom søndag kveld. Kairo frykter at Israel vil sette i gang en ny militæroperasjon på Gaza-stripen dersom ikke rakettangrepene opphører. Israel har gjentatte ganger gjennomført begrensede bombetokt som svar på rakettangrepene.

  Egypt er i dialog med Israel og med palestinske grupper på Gaza-stripen for å dempe spenningsnivået i området, melder al-Sharq al-Awsat mandag. – Vi holder intensive samtaler på høyeste nivå, sier en egyptisk tjenestemann til avisen. – Egypt er alltid interessert i stabilitet i de palestinske områdene, legger han til. Det siste rakettangrepet mot Israel fra Gaza-stripen kom søndag kveld. Kairo frykter at Israel vil sette i gang en ny militæroperasjon på Gaza-stripen dersom ikke rakettangrepene opphører. Israel har gjentatte ganger gjennomført begrensede bombetokt som svar på rakettangrepene.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise