Hamas stenger smuglertunneler

  Hamas-regjeringen på Gaza-stripen har gitt ordre om at alle smuglertunnelene inn til Egypt skal stenges umiddelbart, fortalte tunnelarbeidere til Yedioth Aharonoth onsdag. Hamas utplasserte væpnede menn i grenseområdet tirsdag og ba alle involverte om å stenge operasjonene med bare noen timers varsel. – Det er første gang dette har hendt, sier 25 år gamle Jasser […]

  Hamas-regjeringen på Gaza-stripen har gitt ordre om at alle smuglertunnelene inn til Egypt skal stenges umiddelbart, fortalte tunnelarbeidere til Yedioth Aharonoth onsdag. Hamas utplasserte væpnede menn i grenseområdet tirsdag og ba alle involverte om å stenge operasjonene med bare noen timers varsel. – Det er første gang dette har hendt, sier 25 år gamle Jasser Younes som smugler sement inn på Gaza-stripen. Det er fortsatt uklart hvorfor denne ordren ble gitt, med tanke på hvor viktige tunnelene er for økonomien i det lille området. Egypt bygger for øyeblikket en underjordisk mur for å få stanset den ulovlige smuglingen. Tunnelene blir ofte benyttet av terrorgrupper for å smugle våpen og personell.

  Forrige artikkelHvad er Med Israel for fred?
  Neste artikkelIsraelske Egypt-turister i fare
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no