Israelske Egypt-turister i fare

  Det israelske antiterrorkontoret har oppfordret alle israelere som oppholder seg på Sinai-halvøyen til å returnere hjem til Israel umiddelbart. Ifølge advarselen planlegger terrorister å gjennomføre kidnappingsaksjoner rettet mot israelske turister. Myndighetene skal ha svært pålitelig etterretningsinformasjon, skriver Yedioth Aharonoth. Myndighetene ba familiene til israelere som befinner seg på Sinai-halvøya om å involvere seg, kontakte sine […]

  Det israelske antiterrorkontoret har oppfordret alle israelere som oppholder seg på Sinai-halvøyen til å returnere hjem til Israel umiddelbart. Ifølge advarselen planlegger terrorister å gjennomføre kidnappingsaksjoner rettet mot israelske turister. Myndighetene skal ha svært pålitelig etterretningsinformasjon, skriver Yedioth Aharonoth. Myndighetene ba familiene til israelere som befinner seg på Sinai-halvøya om å involvere seg, kontakte sine kjære, fortelle dem om terrortrusselen og oppmuntre dem til å forlate området.

  Forrige artikkelGates nekter å tro på Iran
  Neste artikkelPeres: – Syria taler med to tunger
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no